Загрузка...

Антиоксиданти для тварин

Антиоксиданти для тварин
Антиоксиданти для тварин

Щоб у тварин був міцний і здоровий організм, потрібно його постійно підтримувати корисними поживними речовинами, зокрема антиоксидантами. Кожна клітина організму стикаються з дією вільних радикалів – оксидантів, у складі яких не вистачає одного або кількох електронів і щоб стабілізуватися вони відбирають необхідні електрони у здорових клітин та тканин організму. Це і називається окисленням, яке в результаті призводить до швидкого старіння, зниження імунітету, руйнування клітин та важких захворювань. І для знешкодження вільних радикалів необхідно вводити в раціон антиоксиданти.

Що таке антиоксиданти?

Антиоксидантами називають речовини, що нейтралізують атаки вільних радикалів – нестійких молекул. Вони проникають в організм або утворюються через кисень, який вдихають тварини. В організмі є своя система антиоксидантного захисту, але в період запалення та інфекцій, коли збудники захворювань потрапляють в організм у великій кількості, власні антиоксиданти швидко витрачаються і не встигають синтезуватися, тому кількість вільних радикалів різко зростає, що призводить до хвороб. І щоб організм ефективно боровся з інфекцією, слід забезпечити антиоксидантами різного механізму дії.

Думка фахівця:

Тварини можуть отримувати антиоксиданти з їжі, однак, через несприятливу екологічну обстановку, потреба в цих речовинах зростає щорічно і для поповнення дефіциту необхідно використовувати вітамінно-мінеральні комплекси з природними антиоксидантами!

Функції антиоксидантів в організмі тварини

Роль антиоксидантів у організмі неможливо переоцінити. Вони виконують такі функції:

  • протистоять вільним радикалом, перериваючи згубний процес окиснення
  • зміцнюють власну антиоксидантну систему організму
  • уповільнюють процес старіння
  • зменшують ризик утворення тяжких захворювань (рак, цукровий діабет)
  • зменшують шкідливий вплив ультрафіолету
  • надають загальнозміцнюючу дію на організм

Які препарати антиоксидантів давати своєму домашньому улюбленцю?

Компанія LeVi розробила найсильніший антиоксидантний препарат ANTIOXIDANT COMPLEX, який захищає клітини від шкідливого впливу вільних радикалів. Знижує ризик розвитку різних захворювань, у тому числі онкологічних. Підвищує енергетичний обмін у клітинах, збільшує життєві сили, активність та покращує самопочуття чотирилапого друга. Препарат ANTIOXIDANT COMPLEX містить у своєму складі сильний антиоксидант селен, який значно продовжує життєдіяльність клітин, що сприяє збільшенню довголіття організму тварин Бурштинова кислота (янтарна кислота) – запобігає злоякісним утворенням в організмі, нормалізує кровообіг, гальмує запальні процеси. Ацероли екстракт – сприяє покращенню загального тонусу організму, підвищує імунітет та прискорює регенерацію шкіри. Щоб ваш домашній улюбленець був здоровим, фізично міцним і прожив багато років, створіть для нього корисний збалансований раціон і доповнюйте його натуральними препаратами LeVi.

#антиоксиданти
#вільнірадикали
#старіння
#здоров'я
Поділитись у соцмережах:
Вверх