Загрузка...

Здорова шкіра та красива шерсть у тварин

Здорова шкіра та красива шерсть у тварин
Здорова шкіра та красива шерсть у тварин

Все частіше люди ставляться до тварин, як до членів сім’ї. Ми звикли дбати про свій зовнішній вигляд: чисте та блискуче волосся, гладку шкіру і доглянуті нігті. І нам хочеться, щоб наші чотирилапі друзі теж виглядали охайно. Здорова шкіра і красива шерсть собаки або кота – це не даність, а наслідок правильного догляду, який включає:

  • збалансоване харчування
  • регулярні прогулянки на свіжому повітрі
  • захист від паразитів
  • правильно підібрані косметичні засоби

Думка фахівця:

Важливо пам'ятати, що догляд за шерстю тварин — це не лише турбота про зовнішній вигляд та данина красі. Це, насамперед, гігієнічна необхідність!

Навіщо купати домашніх тварин?

Чистота – запорука здоров'я! Купання домашніх тварин – це один із способів догляду за шерстю та профілактики шкірних захворювань, тому воно необхідне, але в розумних межах. Дуже важливо стежити за гігієною домашньої тварини, адже від цього залежить не лише її здоров’я, а й ваше. На частоту миття впливають: довжина шерсті тварини, хвороби шкіри, особливості утримання, вигул, погодні умови. Регулярне вичісування, купання, очищення очей, вух та носика тварини та інші процедури несуть у собі такі переваги:

  • Здоров'я тварини. Бруд, пил, шкідливі речовини накопичуються на шерсті дуже швидко, тому правильне миття домашньої тварини – важлива процедура догляду та турботи.
  • Естетика. Красива, доглянута, чиста шерсть зменшує утворення ковтунів та допомагає підтримувати шерсть та шкіру в ідеальному стані.
  • Порядок в домі. Догляд за шерстю тварин допомагає звести до мінімуму кількість шерсті на підлозі та м’яких меблів.

Який шампунь підійде для собак та котів?

В наший час з’явилося велике різноманіття шампунів для догляду за шерстю собак та котів. Тому не завжди виходить вибрати засіб, щоб склад та призначення відповідали бажаному результату. У зв’язку з цим компанія LeVi поставила собі завдання створити унікальний УНІВЕРСАЛЬНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ СОБАК ТА КОТІВ будь-якої породи, щоб якість відповідала вимогам покупця. Насамперед миюча основа УНІВЕРСАЛЬНОГО ШАМПУНЮ містить тільки м’які поверхнево-активні речовини, які дозволяють дбайливо очистити шерсть і шкірний покрив, не викликаючи подразнення! Засіб збагачений органічними екстрактами нагідки, ромашки, верби та кропиви, які прибирають сухість та лущення шкіри, надають блиску та еластичності шерсті. Ефірні олії розмарину та лаванди відлякують комах, бліх та кліщів, мають протизапальну, антибактеріальну та антисептичну дії. Д-пантенол – вітамін групи В – сприяє регенерації шкіри, заспокоює її, а також знімає подразнення та свербіж. Алое вера гель – надає сильну зволожуючу дію на шкіру. Миття та купання домашніх вихованців, при необхідності, очищує шерсть і шкіру, має масажний ефект, а також є одним із способів спілкування з улюбленцем. УНІВЕРСАЛЬНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ СОБАК ТА КОТІВ від LeVi – це один із найкращих засобів на українському ринку, бо він має безпечний склад та зроблений з любов’ю!

#шкіра
#шерсть
#шампунь
#догляд
Поділитись у соцмережах:
Вверх