Загрузка...

Шкіра та шерсть здорового домашнього улюбленця

Шкіра та шерсть здорового домашнього улюбленця
Шкіра та шерсть здорового домашнього улюбленця

Важливою складовою у підтримці загального стану здоров'я тварини є турбота про її шкіру та шерсть. Здорова шкіра має бути чистою та еластичною. А шерсть – гладкою та красивою. На зовнішній вигляд чотирилапого друга дуже впливає харчування. Воно має бути збалансованим, включаючи: вітаміни, мінерали, амінокислоти, антиоксиданти, жирні кислоти і засвоювані білки, які і є основою красивого зовнішнього вигляду домашнього улюбленця.

Навіщо дбати про шкіру та шерсть тварин?

Шкіра тварини служить бар'єром між внутрішніми органами, м'язами, скелетом та навколишнім середовищем. Вона забезпечує захист від паразитів, накопичує жир, воду та вітаміни, знижуючи ймовірність зневоднення та допомагаючи регулювати температуру тіла. Також вона виділяє шкірний секрет – маслянисту речовину, що утворює біоплівку, яка захищає від впливу негативних факторів навколишнього середовища. Тому здорова шкіра дуже важлива для загального здоров'я тварини.

Думка фахівця:

Стан шкіри та шерсті тварин – є показником їхнього здоров'я та благополуччя. Для того, щоб зберегти шкіру та шерсть тварин у здоровому стані, радимо додавати в щоденний раціон вихованця препарат 𝐃𝐄𝐑𝐌𝐀 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐗 від 𝐋𝐞𝐕𝐢!

Чому у тварин з'являються захворювання шкіри?

Останнім часом захворювання шкіри у собак та котів займають одне з перших місць серед хвороб. Можна виділити такі основні причини шкірних захворювань у собак та котів:

  • незбалансоване харчування
  • погіршення екологічних умов довкілля
  • алергія
  • паразити (блохи, кліщі)
  • інфекції (стафілокок або вторинні збудники)
  • порушення функцій печінки чи нирок
  • порушення функцій залоз внутрішньої секреції
  • аутоімунні захворювання

Симптоми захворювання шкіри у тварин:

  • свербіння
  • розчісування
  • почервоніння та висипання на шкірі
  • облисіння
  • припухлості
  • лупа
  • потемніння та потовщення шкіри при тривалому запаленні

Як запобігти захворюванням шкіри у домашніх улюбленців?

Здорова тварина повинна мати чисту шкіру та м'який, приємний на дотик шерстний покрив. Зміни структури шерсті та зовнішнього вигляду шкіри досить швидко стають помітними. Поява лупи, надмірна жирність шкіри і шерсті змушують власників замислитися, що їхній вихованець може бути хворий. Косметичних процедур, як правило, недостатньо для того, щоб вилікувати або запобігти захворюванням шкіри. Тому до раціону тварини потрібно вводити такий препарат як DERMA COMPLEX. Це унікальний натуральний препарат, створений компанією LeVi для покращення стану шкіри та шерсті тварин. Препарат DERMA COMPLEX можна застосовувати у складі комплексного лікування або для профілактики уражень шкіри та випадання шерсті, для зменшення періоду сезонної линьки. Препарат DERMA COMPLEX включає в себе: пивні дріжджі, які ефективно покращують стан шкіри та шерсті тварини, а також сприяють нормальному розвитку її організму. Лецитин сприяє регенерації клітин, нормалізує баланс жирів і мінералів, покращуючи фізичну форму тварини. Цинк забезпечує здорову шкіру і густу шерсть. Колаген морський — зміцнює кістки та зуби. Незамінна амінокислота L-аргінін — має ранозагоювальну активність, сприяє приросту м'язової маси. Вітамінний комплекс (вітаміни Е, РР, С та групи В) – знімає запалення на шкірі, надає їй еластичність та пружність, запобігаючи сухості та лущенню. Збільшує яскравість шерсті та захищає від раннього посивіння. Препарат DERMA COMPLEX ефективно відновлює та зміцнює ліпідний бар'єр, що допомагає значно покращити стан шкіри та якість шерсті, посилюючи пігментацію забарвлень. З препаратом DERMA COMPLEX ваш пухнастий друг не зустрінеться із захворюваннями шкіри і завжди буде у чудовій формі!

#шерстьтварин
#шкіратварин
#свербіж
#лупа
Поділитись у соцмережах:
Вверх