Загрузка...

Блиск і густота шерсті у котів – як досягати цього за допомогою спеціальних засобів

Блиск і густота шерсті у котів – як досягати цього за допомогою спеціальних засобів
Блиск і густота шерсті у котів – як досягати цього за допомогою спеціальних засобів

На сьогоднішній день багато власників тварин знають, що за станом шерсті можна судити про стан здоров'я вихованця. Блискуча здорова шерсть домашнього улюбленця говорить ще й про правильний догляд уважного господаря. Купати котика потрібно для покращення його зовнішнього вигляду. Неможливо за один раз перетворити неживу, ламку та тьмяну шерсть на блискучу та здорову. Секрет у тому, що потрібно регулярно купати вихованця косметичними засобами, які підходять для шерсті вашого домашнього улюбленця.

Шампунь універсальний для собак та котів тм LeVi зі щадним складом, підібраним спеціально для чутливої шкіри тварин, допоможе швидко досягти ідеального стану шерсті вашого котика.

Шампунь містить рослинні екстракти: кропиви, нагідків, верби, ромашки, ефірні олії: розмарину та лаванди, протизапальний компонент Д-пантенол, зволожуючий алое-вера і пом'якшуючий шкіру та шерсть гліцерин. Шампунь сприяє швидкому загоєнню дрібних ран, розчесів, укусів комах і відновлює захисний бар'єр шкіри. Нормалізує pH-баланс шкіри (усуває жирність та сухість одночасно), регулює роботу сальних залоз та допомагає впоратися з неприємним запахом тварини.

При регулярному застосуванні шампуню – підшерстя та шерсть насичуються поживними речовинами (вітамінами, мікро- та макроелементами, амінокислотами), відновлюються зсередини, набувають здорового блиску та шовковистості.

Властивості універсального шампуню для собак та котів:

  • м'яко очищує шерсть від забруднень, не порушуючи природного захисного бар'єру шкіри
  • робить шерсть пухнастою та об'ємною, надовго зберігаючи відчуття чистоти та свіжості
  • активні компоненти шампуню зміцнюють структуру, не обтяжуючи шерсть, полегшують розчісування та процес сушіння
  • посилює блиск та еластичність

Порада фахівця:

Головне завдання господаря під час купання кішки – це стежити, щоб вода з шампунем не потрапляла у вуха та очі тварини. Потрібно ретельно змити шампунь із шерсті, дати воді стекти, а потім добре промокнути сухим рушником. Для прискорення процедури сушіння, можна загорнути кішку в рушник, потримати деякий час, щоб зайва вода ввібралася. Якщо ваш вихованець не лякається фена, то скористайтеся ним, щоб висушити шерсть насухо і не дати вашому улюбленцю застудитися.

#шампуньдлякотів
#натуральнийсклад
#купаннякотів
Поділитись у соцмережах:
Вверх