Загрузка...

Чому коти їдять траву?

Чому коти їдять траву?
Чому коти їдять траву?

Дуже часто можна побачити, коли домашня кішка їсть траву на газоні під час виїзду на дачу або під час прогулянки на вулиці. Тварини, які не мають такої можливості, можуть їсти рослини, які ростуть у будинку. Ця поведінка кішки не є пустощами і обумовлена цілою низкою причин. Основна причина, з якої кіт їсть траву — спроби вирішити проблему з травним трактом. Широка трава має проносну дію, а вузька допомагає впоратися з розладом шлунка.

Рослини з твердим листям кішка поїдає, щоб очистити шлунок від неперетравлених залишків їжі. Вони можуть застрягти в шлунково-кишковому тракті і викликати серйозні ускладнення. Також кіт їсть траву, щоб позбавити травний тракт від шерсті, яку проковтнув, коли вилизував своє хутро.

Головним рішенням проблеми є забезпечення тварини свіжою, соковитою травою відповідного виду, а також обов'язкове введення в раціон необхідних вітамінів та мінералів, які можуть не вистачати кішці.

Препарати LeVi допоможуть швидко вирішити проблеми нестачі багатьох вітамінів і мінералів, а також наситити організм тварини корисними активними речовинами, які сприятливо впливають на всі системи організму.

Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX являє собою збалансований комплекс вітамінів групи В, вітаміну С, вітаміну Е, а також макро- та мікромінералів і активних компонентів таких як: борошно пророщеної пшениці, яєчний білок, сироватковий білок, люцерни екстракт, які сприяють нормалізації обміну речовин та надають загальнозміцнюючу дію на організм тварин. Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX застосовують для профілактики гіповітамінозів у тварин та захворювань, що розвиваються на їх фоні, а також у період реабілітації після хвороби та як підтримуючий засіб для ослаблених тварин.

Препарат PROBIOTIC COMPLEX допоможе вирішити проблеми, пов'язані з ШКТ у кішок. Цей препарат є ефективним для профілактики дисбактеріозу, діареї, поліпшення травлення. Також його можна давати вагітним кішкам для отримання здорового приплоду та в післяпологовий період для нормалізації лактації. Корисний PROBIOTIC COMPLEX при патології шлунка, підшлункової залози, кишківника, печінки та нирок. Препарат підвищує імунітет, покращує обмін речовин, стан шкіри та шерсті.

Препарат АMINO COMPLEX складається з амінокислот, які не менш важливі для організму кішки. Амінокислоти в препараті впливають на багато систем в організмі тварини. Вони підтримують нормальне функціонування шлунково-кишкового тракту, покращують травлення, допомагають зберігати котам хороший зір, стимулюють імунну систему, впливають на центральну нервову систему, покращують здоров'я шкірного покриву, шерсті та кігтів тварини.

Думка фахівця:

Кожен із препаратів компанії LeVi не тільки зміцнює здоров'я тварини, а й позитивно впливає на зовнішній вигляд кішки.

#мультивітаміннийкомплекс
#пробіотиккомплекс
#амінокомплекс
Поділитись у соцмережах:
Вверх