Загрузка...

Для собак: які антиоксиданти найкраще підходять?

Для собак: які антиоксиданти найкраще підходять?
Для собак: які антиоксиданти найкраще підходять?

Зміцнити здоров'я вихованця з перших днів появи на світ можна завдяки якісному догляду. Крім правильного харчування, вітамінів та мінералів вихованцю необхідні в раціоні антиоксиданти, які запобігають згубній дії на організм вільних радикалів.

Вільні радикали – це кисневмісні молекули, які можуть пошкодити клітинні мембрани, ферменти і навіть ДНК. Нервова та імунна системи особливо вразливі. Вільні радикали сприяють прогресуванню захворювань та передчасному старінню собак.

Антиоксиданти нейтралізують ці високоактивні кисневмісні молекули і допомагають захистити організм від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Антиоксиданти відіграють ключову роль у підтримці здоров'я вашої собаки.

Розроблена формула антиоксидантного захисту для тварин у препараті ANTIOXIDANT COMPLEX – сприяє зниженню ризику розвитку різних захворювань, у тому числі онкологічних. Підвищує енергетичний обмін у клітинах, збільшує життєві сили, активність та покращує самопочуття. Препарат ANTIOXIDANT COMPLEX містить найсильніші антиоксиданти: селен, бурштинову кислоту та ацероли екстракт. Кожен із цих компонентів запобігає розвитку різних порушень в організмі, що призводять до серйозних захворювань. Комплексна терапія з використанням препарату ANTIOXIDANT COMPLEX дозволяє зменшити симптоми захворювання, скорочує термін лікування та реабілітації хворих тварин, знижує ускладнення після перенесених хвороб.

Думка фахівця:

Препарат ANTIOXIDANT COMPLEX підтримує здорову імунну систему, бореться із вільними радикалами та підтримує загальний стан здоров'я вашої собаки.

#антиоксиданткомплекс
#вільнірадикали
#длясобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх