Загрузка...

Кальцій для котів: як обрати правильний

Кальцій для котів: як обрати правильний
Кальцій для котів: як обрати правильний

Коти, як і всі живі істоти, потребують цілого комплексу вітамінів і мінералів щодня, у тому числі кальцію. Кальцій є основним будівельним матеріалом кісткової тканини організму. Цей мінерал для котів важливий так само, як і для людини. Якщо організм тварини не отримує достатньо кальцію з продуктами харчування, то він братиме його з кісток. Через нестачу кальцію розвивається гіпокальціємія. Кіт відчуває тремтіння в м'язах, відбуваються судомні посмикування, порушується робота дихання і серця. Також розвивається остеодистрофія, це захворювання, у якому відбувається неправильне формування кісток. Також тварини можуть хворіти на рахіт.

Для підтримки необхідного рівня кальцію в крові кота, власникам потрібно постійно стежити за його правильним раціоном харчування. А також періодично вводити до раціону курс препарату СALCIUM СOMPLEX.

Препарат СALCIUM СOMPLEX — забезпечує організм кальцієм, який сприяє запобіганню руйнування кісткової тканини та розвитку рахіту. Знижує проникність судин, а також посилює опір організму до різних інфекцій та токсинів. Бере участь у найважливішому етапі гемостазу — згортанні крові. Бере участь у процесах скорочення м'язів та збудливості нервових тканин. Підтримує роботу серцево-судинної системи. Покращує стан шкіри та шерсті.

Щоб кальцій добре засвоювався організмом, у формулу препарату СALCIUM СOMPLEX входять вітамін D3 і фосфор. Ці активні компоненти також не мало важливі для організму. Фосфор — мікроелемент, який необхідний для нормального і правильного функціонування всіх систем організму. Він впливає на дію багатьох вітамінів. Фосфор необхідний для кісток і для зубів. Вітамін D3 – бере участь у засвоєнні кальцію та фосфору – найважливіших для кісткової тканини елементів. Підтримує згортання крові, підвищує чутливість нервових волокон, зміцнює імунітет та стимулює роботу імунної системи, допомагаючи організму боротися з вірусами та бактеріями.

Думка фахівця:

З препаратом СALCIUM СOMPLEX у вашого котика завжди буде потрібний запас кальцію на всіх етапах свого розвитку.

#кальційдлякотів
#кальційвміснийкомплекс
#вітамінD3
#фосфор
Поділитись у соцмережах:
Вверх