Загрузка...

Кальцій – найважливіший компонент для здоров'я собак

Кальцій – найважливіший компонент для здоров'я собак
Кальцій – найважливіший компонент для здоров'я собак

Кальцій – є важливим структурним компонентом кісткової тканини. Він необхідний для процесів нервово-м'язової збудливості, скорочення скелетних м'язів, для роботи серцево-судинної системи. Завдяки цьому мінералу скелет та зуби собаки залишаються міцними та здоровими. Крім цього, кальцій бере участь у таких процесах як:

  • згортання крові
  • регенерація клітин
  • звуження та розширення судин
  • нормалізація роботи ендокринної системи
  • вироблення гормонів

Дуже важливо зберігати стабільну концентрацію кальцію у крові. При нестачі кальцію в організмі стимулюється мобілізація кальцію з кісток. Такий механізм гарантує підтримку життєво важливих функцій. Але це загрожує крихкістю кісток. Тому, дуже важливо, щоб тварина отримувала необхідну добову дозу кальцію. Без кальцію нормальна робота організму неможлива. Отже, цей макроелемент необхідно додавати до раціону собак будь-якого віку.

Кальційвмісні продукти в меню собаки і готові корми не завжди містять кальцій в достатній кількості і в формі, що легко засвоюється. Тому, найкращий і надійний спосіб забезпечити вихованця кальцієм у потрібній кількості — давати спеціальні кальційвмісні препарати.

Препарат CALCIUM COMPLEX призначений для дорослих собак та цуценят. Формула препарату складається з кальцію і фосфору в формі, що легко засвоюється, яка забезпечує здоров'я кісток і зубів. Також до складу входить вітамін D3, який покращує засвоєння кальцію.

Думка фахівця:

Препарат СALCIUM СOMPLEX підійде цуценям в період їх активного росту, коли їх організм відчуває особливу потребу в кальцію, а також вагітним, собакам, які годують і собакам, які вже у віці.

#кальційдлясобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх