Загрузка...

Коли починається собача старість і як полегшити життя вихованцю?

Коли починається собача старість і як полегшити життя вихованцю?
Коли починається собача старість і як полегшити життя вихованцю?

Головним показником (як і у людей) віку, в якому дорослий собака починає відноситися до категорії літніх вихованців – є не скільки цифра, скільки загальна зміна способу життя тварини. Собаки дрібних порід живуть у середньому 15 років та їх старіючий вік починається приблизно у 9-11 років. Великі породи собак у середньому живуть близько 10 років. Їх початок старості вважається від 6 років і більше.

Незалежно від віку, ваша собака має право на гідне, щасливе та здорове життя, повне радості та насолоди. Насамперед господар повинен подбати про додавання до раціону вітамінів і мінералів. Коригування корисних та необхідних активних компонентів – є дуже актуальним для тварин у віці. У цьому можуть допомогти препарати LeVi тм. Всі препарати складаються тільки з якісних органічних компонентів, які сприятливо впливають на всі системи організму тварин:

  • препарат IMMUNE COMPLEX — допоможе вашій собаці зміцнити та підняти імунітет, що у свою чергу, є захистом від багатьох хвороб. Препарат створює надійний захист від вірусів, бактерій та інфекцій.
  • препарат CALCIUM COMPLEX — сприяє зміцненню кісткової системи, що дуже актуально для вихованців, що старіють. Препарат зміцнює кістково-хрящову тканину та прискорює зрощення кісток при переломах.
  • препарат CARDIO COMPLEX – підвищує витривалість серця, покращує скорочення серцевого м'яза та зміцнює стан усієї серцево-судинної системи, що немало важливо для собак похилого віку.
  • препарат NEPHRO COMPLEX — покращує роботу всієї сечостатевої системи та зменшує хворобливі запальні процеси. Препарат відновлює нормальне сечовипускання та виводить з організму шкідливі речовини.
  • препарат OPHTHALO COMPLEX — зменшує вікові дегенеративні зміни очей, запобігає розвитку катаракти та нічної сліпоти. Препарат зміцнює зорову функцію, допомагає зберегти гарний зір.
  • препарат GASTRO COMPLEX — усуває бродильні процеси, газоутворення, знімає спазм та набряк слизової оболонки. Препарат забезпечує повноцінне засвоєння та перетравлення їжі.
  • препарат ANTISTRESS COMPLEX — зменшує збудливість центральної нервової системи, знижує нервозність та агресивність. Має седативну властивість, нормалізує серцевий ритм, проявляє протисудомну дію.
  • препарат HEPATO COMPLEX – захищає та відновлює клітини печінки від негативного впливу токсичних речовин, прискорює регенерацію печінкових клітин, покращує виділення жовчі. Допомагає печінці виконувати функцію очищення крові від отрут та токсинів.
  • препарат ARTHRO COMPLEX — забезпечує захист хрящів від руйнування, усуває дефіцит внутрішньосуглобової рідини, зменшує запалення, больові симптоми та прискорює відновлення хряща, тим самим покращуючи рухливість суглобів.
  • препарат DERMA COMPLEX — відновлює та зміцнює ліпідний бар'єр, що допомагає значно покращити стан шкіри та якість шерсті, посилюючи пігментацію забарвлень. Шкіра стає еластичною і здоровою, а шерсть — блискучою і густою.
  • препарат PROBIOTIC COMPLEX – нормалізує мікрофлору кишківника, перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів, підвищує імунітет.
  • препарат MULTIVITAMIN COMPLEX — містить збалансований комплекс необхідних вітамінів, мінералів та мікроелементів, які забезпечують життєву силу вашої собаки, підвищують опірність організму та зміцнюють його фізичний стан.
  • препарат ANTIOXIDANT COMPLEX – уповільнює процес старіння клітин, забезпечуючи тривалий період життя тварин. Виявляє загальний оздоровчий ефект для всього організму. Знижує ризик розвитку різних захворювань, у тому числі онкологічних. Підвищує енергетичний обмін у клітинах, збільшує життєві сили, активність та покращує самопочуття.
  • препарат AMINO COMPLEX — підвищує активність, захисні сили та тонус тварини.

Собака обов'язково повинна отримувати фізичні навантаження. Урізноманітнюйте її щоденні прогулянки. Також, собаці потрібні розумові навантаження. У зоомагазинах є багато іграшок, що розвивають.

Порада фахівця:

Викликайте у собаки якнайбільше позитивних емоцій. Це може бути іграшка, певна обстановка, те від чого вихованець приходить у радісний стан. Також обов'язково потрібно відвідувати ветеринара. Правильно та вчасно вакцинувати та захищати від паразитів.

#вітамінидлясобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх