Загрузка...

Лосьйон для очищення вух собак та котів: для чого потрібно обробляти вуха у домашніх тварин?

Лосьйон для очищення вух собак та котів: для чого потрібно обробляти вуха у домашніх тварин?
Лосьйон для очищення вух собак та котів: для чого потрібно обробляти вуха у домашніх тварин?

Гігієна та догляд вашого домашнього улюбленця також необхідні, як корисне харчування. Регулярне очищення вух у собак і котів — одна з обов'язкових умов правильного догляду за вихованцями.

У вуха домашніх улюбленців постійно потрапляє пил, накопичуються бруд, відмерлі залишки шкіри та шерсті. Захисною функцією вух є сірка, що виробляється в середньому вусі. Якщо сірка виробляється у великій кількості, її занадто багато, це причина для розвитку різних бактерій та грибків. Вони викликають запалення зовнішнього вуха, отит середнього вуха, грибкові ураження, розмноження вушного кліща. Тому, господареві необхідно регулярно робити гігієнічне чищення вух у своїх домашніх улюбленців.

Який лосьйон для очищення вух підійде для домашньої тварини?

Для регулярного профілактичного очищення вух тварин необхідно вибрати найбільш підходящий засіб. Зараз на ринку представлена величезна кількість лосьйонів для очищення вух, але головне у виборі – це звернути увагу на його склад. Він не повинен мати подразнюючих шкіру інгредієнтів, які можуть нашкодити тварині: викликати біль або подразнення ніжної шкіри вух!

Компанія LeVi розробила якісний, безпечний лосьйон для очищення вух собак та котів. Лосьйон дбайливо видаляє сірку, скоринки, виділення, заспокоює подразнення та запалення, прискорює загоєння ранок та укусів комах, запобігає попаданню інфекцій та усуває неприємний запах. Унікальний засіб створений на основі рослинних екстрактів: нагідки, ромашки, подорожника, череди, бруньок берези та шавлії, ефірних олій: чайного дерева та евкаліпта, а також загоюючого компонента хлориду магнію. Цілющий склад лосьйону оздоровлює та ідеально доглядає за вушками домашніх тварин.

Думка фахівця:

Регулярне очищення вух допоможе запобігти ризику захворювання або виявити його на ранній стадії.

#очищеннявухутварин
#лосьйондляочищеннявух
#гігєнавухусобактакотів
Поділитись у соцмережах:
Вверх