Загрузка...

Міцний імунітет – запорука здоров’я тварини!

Міцний імунітет – запорука здоров’я тварини!
Міцний імунітет – запорука здоров’я тварини!

Імунітет оберігає організм тварини від впливу на його організм різних хвороботворних збудників та інфекцій, які можуть значно погіршити стан здоров’я улюбленця. Більшість людей ставляться до своїх чотирилапих, як до членів сім’ї. І коли собака чи кіт хворіє, господар одразу звертається у ветеринарну клініку для усунення проблеми зі здоров’ям. Але, якщо візити до лікаря стають занадто частими, варто задуматися над тим, чи немає у улюбленця проблем з імунітетом?

Думка фахівця:

Препарат 𝐈𝐌𝐌𝐔𝐍𝐄 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐗 від 𝐋𝐞𝐕𝐢 стане надійним захисником імунної системи твого пухнастика!

Які бувають види імунітету?

Щоб розуміти, як допомогти тварині, слід дещо знати про імунну систему. Є два види імунітету: спадковий та набутий. У першому випадку йдеться про передачу імунітету з покоління в покоління, і він відрізняється високою стійкістю. Придбаний імунітет може виникати двома способами — природним, коли тварина переносить захворювання і виробляються антитіла, та штучним, отриманим внаслідок вакцинації. Але при впливі деяких факторів імунітет може знижуватися, а це призводить до різних захворювань.

Чому знижується імунітет у тварин?

Існують різні причини, які негативно позначаються на стані імунної системи собак та котів. Серед найпоширеніших явищ можна відзначити такі:

  • неправильне харчування або недостатньо збалансоване – призводить до дефіциту корисних компонентів, які є будівельним матеріалом імунітету
  • паразити – наявність у тварини бліх та/або глистів – є сильним ударом по імунітету
  • стрес – ще одна з причин зниження імунітету у вихованця
  • малорухливий спосіб життя – активних тривалих прогулянок на свіжому повітрі потребують всі тварини
  • вікові зміни – літні собаки чи коти стають більш вразливими, у них спостерігається погіршення функціонування основних систем організму та знижується здатність боротися з інфекціями

Як визначити, що імунітет знижений?

Власники домашніх тварин не завжди можуть зрозуміти, що імунітет їх улюбленця знизився. Найчастіше зниження імунітету спостерігається у собак та котів в осінньо-зимовий та весняний періоди. Можливі ознаки:

  • зниження апетиту
  • втрата у вазі
  • погіршення якості шерсті
  • млявість та апатія
  • виділення із слизових оболонок

Як підвищити та зміцнити імунітет у домашнього улюбленця?

Здоров’я тварин – невід’ємна частина якісного життя наших чотирилапих друзів. Для того, щоб тварини не хворіли, необхідно час від часу підтримувати їх імунітет препаратом IMMUNE СOMPLEX на натуральній основі, який розробила українська копманія LeVi. Головна мета компанії – це любов та турбота про своїх улюблених домашніх тварин. Препарат IMMUNE СOMPLEX підвищує, зміцнює та підтримує імунітет улюбленця, створюючи надійний захист від вірусів, бактерій та інфекцій. У його формулу входить сильний імуномодулятор спіруліна, який містить багатий спектр мікроелементів та вітамінів, захищаючи та підтримуючи організм тварини. Бета-глюкан сприяє зміцненню імунітету, утворюючи надійну захисну систему від інфекцій. А рослинні екстракти ехінацеї та алое посилюють імунну реакцію. Препарат IMMUNE СOMPLEX чудово стимулює імунну систему та є ідеальним захисником організму від згубних впливів довкілля.

#імунітет
# захворювання
# стрес
# вітаміни
Поділитись у соцмережах:
Вверх