Загрузка...

Мультивітамінний комплекс для підтримки здоров'я котів

Мультивітамінний комплекс для підтримки здоров'я котів
Мультивітамінний комплекс для підтримки здоров'я котів

Наші пухнасті вихованці потребують вітамінів не менше ніж люди. Але вони не дуже люблять їсти свіжі фрукти та овочі, тому господарям необхідно самим подбати про те, щоб котики отримували всі потрібні для здоров'я речовини. У цьому випадку раціон повинен бути різноманітним, що не завжди можливо або переваги в їжі не підходять для отримання необхідних вітамінів. Змусити котів їсти корисну, але неприємну їжу практично неможливо.

Виходом із цієї ситуації є додавання до раціону вітамінних комплексів у вигляді таблеток зі смачним запахом, які до смаку всім котикам. Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX – це вітамінно-мінеральний комплекс для котів будь-якого віку та породи, який містить борошно пророщеної пшениці, яєчний білок, сироватковий білок, люцерни екстракт та всі необхідні вітаміни, макро- та мікроелементи для нормалізації обміну речовин та зміцнення імунітету.

Комплексний препарат надає життєвої сили, зміцнює мускулатуру, підтримує зуби та кістки кішки в хорошому стані. Містить важливі поживні речовини, які необхідні вихованцям для довгого та активного життя.

Функції препарату MULTIVITAMIN COMPLEX:

  • допомагає зміцнити організм тварини, забезпечуючи її необхідними вітамінами та мінералами
  • благотворно впливає на всі функції організму, дозволяючи уникнути наслідків стресу у тварини
  • при систематичному споживанні виключає можливість авітамінозу
  • збагачений комплексом вітамінів групи В, що допомагає запобігти випаданню та тьмяності шерсті, а також запобігає появі шкірних захворювань
  • сприяє зростанню здорових кошенят
  • позитивно впливає на зуби, кістки та мускулатуру тварини

Думка фахівця:

Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX просто необхідний у певні періоди життя тварини, а саме: у період вагітності та лактації, післяопераційний період або у процесі одужання. Це додаткове підживлення організму корисними речовинами, які йому потрібні і яких недостатньо в кормі.

#комплексвітамінівдлякотів
#мультивітаміннийкомплекс
Поділитись у соцмережах:
Вверх