Загрузка...

Мультивітамінний комплекс для собак та котів

Мультивітамінний комплекс для собак та котів
Мультивітамінний комплекс для собак та котів

Для того, щоб забезпечити улюбленцю довге і здорове життя – його раціон повинен містити у правильному співвідношенні всі необхідні поживні речовини, вітаміни, мікро- та макроелементи. Більшість сучасних кормів добре збалансовані, але не завжди містять усі необхідні організму вихованця нутрієнти. Тому потрібне мультивітамінне підживлення для забезпечення кращого раціону тварин.

Що таке вітаміни та мінерали і навіщо вони потрібні?

Вітаміни та мінерали – це речовини, які необхідні для повноцінного розвитку та функціонування організму тварин. Вони беруть участь у всіх обмінних процесах. Без вітамінів та мінералів організм тварини не буде добре розвиватися, а недостатній їх вміст у їжі – викликає різні захворювання.

Роль вітамінів і мінералів та поживних речовин в організмі тварин

Якщо ви хочете, щоб ваш чотирилапий друг був красивим, здоровим і щасливим, з блискучою шовковистою шерстю, тоді обов’язково потрібно вводити в їхній раціон вітамінно-мінеральний комплекс. Вітаміни та мінерали покращують роботу всіх життєво важливих органів та виконують найважливіші функції:

  • стимулюють зростання та розвиток організму
  • підвищують імунітет
  • покращують функціональність репродуктивної, кровоносної, травної, нервової систем
  • беруть участь в утворенні зубної, кісткової, м’язової тканини
  • позитивно впливають на роботу всіх органів

Думка фахівця:

Препарат 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐕𝐈𝐓𝐀𝐌𝐈𝐍 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐗 від 𝐋𝐞𝐕𝐢 поєднує у собі всі важливі вітаміни, мінерали, макро- та міктоелементи для правильного фізіологічного розвитку вашого улюбленця!

Нестачу вітамінів, мінералів та поживних речовин в організмі домашнього улюбленця уважний господар помітить одразу: тускла шерсть, можуть бути захворювання шкіри, відстає у зростанні, погано розвивається м’язова маса.

Як підтримати організм тварин у здоровому стані та які препарати вводити до їх раціону?

Навіть, якщо ваш чотирилапий друг харчується збалансованим кормом, має відмінний зовнішній вигляд і перебуває в доброму здоров’ї, не варто відмовлятися від введення в його раціон препарату MULTIVITAMIN COMPLEX в період міжсезоння або для профілактики запобігання різноманітним захворюванням. Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX від LeVi – є комплексним поєднанням вітамінів, мінералів, макро- та мікроелементів, які забезпечують правильний фізіологічний розвиток тварини. Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX добре впливає на всі системи організму, підвищує активність тварини, стимулює імунітет, покращує процеси кровотворення та роботу клітин мозку, сприяє підтримці органів зору, регулює обмін речовин, виводить з організму токсини та важкі метали, покращує жовчовиділення, надає здорового та красивого вигляду шерсті. Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX дозволяє збалансувати раціон вихованця та надати йому повноцінне харчування для підтримання здоров’я, красивого зовнішнього вигляду та міцної фізичної форми.

#вітаміни
#мікроелементи
#мінерали
#макроелементи
Поділитись у соцмережах:
Вверх