Загрузка...

Мультивітамінний комплекс для собак: рекомендації щодо застосування

Мультивітамінний комплекс для собак: рекомендації щодо застосування
Мультивітамінний комплекс для собак: рекомендації щодо застосування

Вітаміни та мінерали у житті собак мають велике значення. Вони необхідні вихованцям навіть, якщо тварини отримують збалансоване, різноманітне та здорове харчування. Але є момент, який можуть упускати власники собак. При виробництві будь-якого корму вміст поживних компонентів розраховується з середньої потреби породи в цих речовинах. І оскільки всі собаки різні, їх потреба у вітамінах і мінералах суто індивідуальна. На це можуть впливати такі фактори:

  • стан здоров'я
  • вік
  • вагітність або годування цуценят
  • наявність хронічних захворювань
  • пора року
  • стрес
  • стан після хвороб чи операцій

Саме тому, більшість собак потребує додаткового джерела вітамінів та мінералів, які забезпечують здоров'я всіх органів та систем, міцний імунітет, гарну шерсть, здорові зуби, рухливість та гарний настрій улюбленця.

Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX компенсує дефіцит поживних речовин. Складається з вітамінів та мінералів, а також активних речовин, які життєво необхідні для організму тварин.

Препарат MULTIVITAMIN COMPLEX підходить для маленьких, дорослих та літніх собак. Цей препарат зміцнює імунну систему організму, підвищує бар'єрні властивості та протидіє подальшому проникненню та розвитку вірусів та бактерій. Сприяє розвитку корисної мікрофлори в кишківнику та виводить з організму токсини та важкі метали. Забезпечує підтримку зору, зберігає здоров'я сітківки ока, запобігає розвитку катаракти, нічної сліпоти, вікових дегенеративних змін очей. Сприятливо впливає на серцево-судинну систему, впливає на згортання крові, покращує еластичність судин, а також уповільнює утворення бляшок холестерину. Регулює процеси збудження та гальмування нервової системи, згладжує наслідки стресових ситуацій. Поліпшує функціонування печінки та підтримує стабільність роботи гепатоцитів при захворюваннях печінки. Сприяє правильному синтезу нуклеїнових кислот, що перешкоджають старінню.

Думка фахівця:

MULTIVITAMIN COMPLEX чудовий варіант для підживлення собак. Комплексний препарат розроблений у співвідношенні з наявними потребами у собак різного віку та порід.

#мультивітаміннийкомплекс
#вітамінидлясобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх