Загрузка...

Онкопротектори для собак: як їх приймати?

Онкопротектори для собак: як їх приймати?
Онкопротектори для собак: як їх приймати?

Чи любите ви свого собаку? Відповідь очевидна, звичайно так! На жаль, собаки живуть не так довго, як люди і втрата чотирилапого друга неминуча. Тривалість життя собаки залежить від багатьох факторів: умови утримання, харчування, частоти прогулянок. Також на тривалість життя собаки впливають різні захворювання, паразити і, немало важлива, порода собаки, адже від неї також залежить, скільки собака буде з вами. Але можна поборотися з природою та на кілька років продовжити життя своєму другові, адже все у ваших руках.

Останнім часом у світі почастішали захворювання онкологічного характеру. На цю хворобу можуть страждати як люди, так і тварини. Компанія LeVi випустила препарат з онкопротекторними властивостями ANTIOXIDANT COMPLEX, який знижує ризик розвитку онкологічних захворювань та захищає клітини від шкідливого впливу вільних радикалів.

Препарат ANTIOXIDANT COMPLEX містить винятково натуральний склад. Як потужний антиоксидант до його складу входить селен. Він сприяє запобіганню різноманітним порушенням в організмі, що призводять до серйозних захворювань і суттєво знижує ризик розвитку онкології. Бурштинова кислота (янтарна кислота) має оздоровчий ефект на весь організм, а головне вона гальмує ріст ракових клітин та перешкоджає виникненню пухлин. Ацероли екстракт має сильну антиоксидантну дію. Підвищує імунітет, надає сили та енергії організму.

Думка фахівця:

Власник собаки багато може зробити для того, щоб тварина була здорова змолоду. Для цього у профілактичних цілях собаці потрібно давати препарат ANTIOXIDANT COMPLEX. Для досягнення оптимального ефекту рекомендовано застосування препарату протягом 1–3 місяців, у випадках хронічних захворювань – до 6 місяців без перерви. Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування рекомендовано проконсультуватися з ветеринарним лікарем.

Препарат ANTIOXIDANT COMPLEX сприяє уповільненню процесу старіння клітин, забезпечуючи довге життя собаці.

#онкопротекторидлясобак
#антиоксиданткомплекс
#хворобисобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх