Загрузка...

Поліпшення функціонування нирок у котів: новий підхід

Поліпшення функціонування нирок у котів: новий підхід
Поліпшення функціонування нирок у котів: новий підхід

Нирки — це органи системи виділення, вони очищують організм від токсинів, шлаків і хімікатів. Багато негативних факторів позначаються на роботі цих органів. Одними з таких факторів є:

  • лікування тварини синтетичними та хімічними речовинами
  • неправильне харчування
  • різні захворювання нирок такі як: цистит, сечокам'яна хвороба, ниркова недостатність та інші

При цьому виникає питання: «Як відновити та покращити роботу нирок у котів?»

Для того, щоб покращити роботу нирок і повернути функції органів у нормальний стан, потрібно дати організму більше сили. Це можливо після надходження вітамінів, корисних мікроелементів і мінералів. З їжі не завжди виходить забезпечити організм необхідною кількістю корисних речовин, тому рекомендовано вводити в раціон препарат на натуральній основі NEPHRO СOMPLEX, який не тільки збільшить надходження в організм поживних речовин, але й допоможе запобігти безлічі захворювань нирок.

Препарат NEPHRO СOMPLEX ефективно покращує та підтримує стан нирок. Хітозан, що входить до складу препарату, одержують із панцирів ракоподібних. При надходженні хітозану в організм тварини значно покращується функціонування нирок. Хітозан знижує рівень холестерину в крові та підвищує рівень гемоглобіну, а також ефективно виводить токсини. Карбонат кальцію, який також входить до складу препарату, при надходженні до організму утворює міцні нерозчинні сполуки з фосфатами, коригуючи таким чином рівень кальцію в крові, що сприяє підтримці оптимального фосфорно-кальцієвого обміну в організмі. Карбонат кальцію сприяє запобіганню виникненню хронічної ниркової недостатності. Екстракт мучниці у складі препарату незамінний при захворюваннях нирок і використовується для профілактики запалення сечовивідних шляхів, усунення набряків. А екстракт журавлини – покращує роботу всієї сечостатевої системи та зменшує хворобливі запальні процеси.

Думка фахівця:

Препарат NEPHRO СOMPLEX — один із найкращих засобів для покращення функціонування нирок та запобігання хвороб цих органів.

#хворобинирокукотів
#нефрокомплекс
#покращенняроботинирокукотів
Поділитись у соцмережах:
Вверх