Загрузка...

Поліпшення роботи серця у котів

Поліпшення роботи серця у котів
Поліпшення роботи серця у котів

Більшість захворювань серця у котів протікає безсимптомно. Через це господар не одразу розуміє, що у вихованця розвивається небезпечна хвороба і це може стати причиною багатьох проблем. Щоб такого не сталося, важливо знати ознаки, що вказують на розвиток серцево-судинних захворювань та як їх запобігти.

Симптоми, які можуть бути ознаками захворювання серцево-судинної системи у кішок:

  • труднощі при диханні
  • задишка
  • глухий кашель
  • зниження фізичної активності
  • втрата або набір ваги
  • здуття черевної порожнини

Серцево-судинні захворювання спричиняють збільшення серця і це призводить до погіршення його роботи. Правильне харчування та додавання до раціону корисних добавок – відіграють велику роль у підтримці здоров'я кішки та її стану загалом.

Препарат CARDIO СOMPLEX створений спеціально для профілактики виникнення захворювань серцево-судинної системи та покращення стану вже за наявності хвороби.

Формула препарату CARDIO СOMPLEX містить L-карнітин та L-таурин, які сприятливо впливають на серцево-судинну систему. Навіть невелика кількість L-карнітину та L-таурину в день – покращують самопочуття, сприяють зменшенню симптомів серцевої недостатності, нормалізують тиск та дозволяють обійтися без багатьох ліків, що підтримують роботу серця. Також у препараті є екстракт глоду. Він надає заспокійливу дію та покращує скорочення серцевого м'яза.

Препарат CARDIO СOMPLEX підвищує стійкість серцевого м'яза, запобігає нестачі кисню та нормалізує серцевий ритм.

#хворобисерцяукотів
#кардіокомплекс
#серцевосудиннасистема
Поділитись у соцмережах:
Вверх