Загрузка...

Регенерація суглобової тканини котів

Регенерація суглобової тканини котів
Регенерація суглобової тканини котів

Коти – дуже активні та допитливі тварини. Саме через непосидючий характер вони часто отримують травми опорно-рухового апарату – переломи та вивихи. Крім того, коти можуть страждати від різних хвороб, пов'язаних з опорно-руховою системою. Вирішити проблему регенерації рухомих сполук кісток допоможуть хондропротектори.

Що таке хондопротектори?

Хондропротектори – це поживні та структурні компоненти, які підтримують здоров'я кісток, запобігають стирання хрящових суглобів, прискорюють регенерацію кісток та зменшують втрату кальцію. Хондопротектори використовуються у складі комплексної терапії для лікування запальних та незапальних захворювань суглобів, профілактики хвороб, допомоги для правильного розвитку опорно-рухового апарату молодих тварин, при відновлювальному періоді після травм.

Які хондопротектори давати котам?

Комплекси хондопротекторів повинні поєднувати три найважливіші компоненти – це хондроїтин, глюкозамін і МСM (метилсульфонілметан). Унікальна формула препарату ARTHRO СOMPLEX містить у своєму складі: хондроїтин, глюкозамін, МСM (метилсульфонілметан), морський колаген та вітамін С. Препарат ARTHRO СOMPLEX рекомендований для профілактики та в комплексній терапії для лікування порушення функцій суглобів та суглобових хрящів, зв'язок, а також для швидкого зрощування поламаних кісток у котів. Препарат підходить для молодих тварин і для літніх котів.

Препарат ARTHRO СOMPLEX виконує такі функції:

  • стимулює регенерацію суглобового хряща та запобігає процесам його руйнування
  • усуває дефіцит внутрішньосуглобової рідини
  • зменшує запалення
  • зменшує хворобливі відчуття
  • прискорює відновлення суглобів, хрящової тканини та зв'язок
  • підвищує рухливість суглобів
  • сприяє зміцненню кісток та відновлює їх після переломів
  • знижує ризик розвитку остеопорозу

Думка фахівця:

Препарат ARTHRO СOMPLEX рекомендовано давати кішці протягом 1-3 місяців, у випадках хронічних захворювань – до 6 місяців без перерви. Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватися з ветеринарним лікарем.

#артрокомплекс
#опорно-руховийапараткотів
#здоров'ясуглобів
Поділитись у соцмережах:
Вверх