Загрузка...

Регенерація зв'язкової тканини кішки

Регенерація зв'язкової тканини кішки
Регенерація зв'язкової тканини кішки

Пластичність та природна грація у кішок не завжди гарантують відсутність розривів та розтягування зв'язок. Багато буває випадків, коли коти через неправильний стрибок або падіння розтягують або рвуть зв'язки, що супроводжується хворобливим станом.

За призначенням розрізняють фіксуючі та суглобові (напрямні, гальмівні, зміцнюючі) зв'язки. Функція фіксуючих – фіксація внутрішніх органів у порожнині тіла, зниження амплітуди вібрації при ударі кінцівок об землю. Зв'язки, що зміцнюють суглоб, надриваються або рвуться через деякі причини:

  • стрибок з невдалим приземленням, падіння з висоти, вивих
  • вади розвитку чи ослаблення зв'язок внаслідок перенесених травм
  • нестача мікроелементів, вітамінів, порушення метаболізму – зв'язки регенеруються з низькою швидкістю, що призводить до їх передчасного зносу

І якщо на дві перші причини господар кішки не завжди може вплинути, то останню причину травмування зв'язок – він може запобігти. У цьому допоможе препарат ARTHRO СOMPLEX. Цей препарат містить хондропротектори, вітаміни та біологічно активні речовини: хондроїтину сульфат, глюкозаміну сульфат, МСМ (метилсульфонілметан), колаген та вітамін С для підтримки здоров'я та регенерації зв'язок, суглобів та хрящів у котів.

Препарат ARTHRO СOMPLEX рекомендований для старіючих котів, великих порід або з надмірною вагою, а також для котів у яких є порушення функцій рухового апарату. Його необхідно давати тваринам у комплексній терапії для лікування та профілактики хвороб опорно-рухового апарату. Препарат ARTHRO СOMPLEX зміцнює суглоби, підвищує їх міцність, живить зв'язки і сухожилля та сприяє покращенню рухливості.

Думка фахівця:

Будьте уважні і піклуйтеся про своїх хвостатих вихованців і вони відповідять вам тим же.

#артрокомплекс
#зміцненнясуглобівукотів
#суглобикотів
Поділитись у соцмережах:
Вверх