Загрузка...

Серцево-судинні захворювання у домашніх тварин

Серцево-судинні захворювання у домашніх тварин
Серцево-судинні захворювання у домашніх тварин

Захворювання серця у тварин – поширена проблема, яка може призводити до погіршення якості життя та знижувати його тривалість. Старіння – найбільш поширена причина розвитку хвороб серця у собак і котів, але свою роль у цьому можуть відіграти і інші фактори.

Які бувають захворювання серця?

Серце – найважливіший орган у тілі тварин. Воно перекачує кров, що містить кисень та поживні речовини, через кровоносні судини до клітин організму. Вроджені захворювання виявляються у молодих тварин, це так звані вади розвитку клапанів і судин серця. Набуті захворювання виникають у старих тварин, а також як наслідок перенесених інфекційних або паразитарних хвороб та сильних фізичних навантажень. Всі захворювання серця поділяють на дві великі групи:

  • вроджені (вади)
  • придбані

Думка фахівця:

При розладах роботи серця рекомендуємо профілактично-лікувальний препарат 𝐂𝐀𝐑𝐃𝐈𝐎 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐗 від 𝐋𝐞𝐕𝐢!

Симптоми, які можуть свідчити про наявність серцево-судинних захворювань у собак та котів:

  • труднощі при диханні, включаючи задишку
  • глухий кашель, що іноді викликає блювотний рефлекс
  • зниження фізичної активності
  • помітний набір чи втрата ваги
  • здуття черевної порожнини

Як зберегти свого улюбленця від захворювань серця?

Їжа, яку отримує ваш улюбленець, відіграє важливу роль у його здоров’ї та добробуті. Але поживних речовин не завжди достатньо для нормального функціонування серця. Для цього дуже важливо вводити до раціону тварини активний препарат на натуральній основі CARDIO СOMPLEX, який виключно діє на серцево-судинну систему вихованця! Препарат CARDIO СOMPLEX від LeVi є унікальною композицією з: L-карнітину, який покращує енергетичне постачання серцевого м’яза і всієї мускулатури, що веде до підвищення життєвого тонусу та загального стану собаки або кота; L-таурину – амінокислоти, яка нормалізує кров’яний тиск, регулює роботу серця, покращує стан судин та регулює кількість серцевих скорочень, екстракту глоду, який покращує кровообіг у серці і захищає серцевий м’яз від нестачі кисню. Препарат CARDIO СOMPLEX допоможе вашому чотирилапому другу довше залишатися здоровим, міцним та активним, щоб радувати вас і ваше оточення!

#сердце
#судини
#собака
#кіт
Поділитись у соцмережах:
Вверх