Загрузка...

Шампунь для собак: корисні поради

Шампунь для собак: корисні поради
Шампунь для собак: корисні поради

Купання собак — основна складова для догляду тварин. Собакам потрібні водні процедури за допомогою спеціальних шампунів. Вони роблять шерсть не тільки чистою та гладкою, але й позитивно впливають на шкіру та усувають неприємний запах. Головне правило при купанні собак — використовувати засоби, розроблені спеціально для тварин. Людський шампунь або мило категорично не можна використовувати, оскільки це може призвести до подразнення, сухості шкіри вихованця та інших проблем.

Подбати про чистоту та доглянутість шерсті вихованців допоможе універсальний шампунь, який підійде всім породам собак. Він містить м'який миючий комплекс, який бездоганно промиває шерсть та очищує шкіру вихованця. Органічні ефірні олії розмарину та лаванди, а також екстракти ромашки, нагідки, верби та кропиви добре пом'якшують, інтенсивно живлять шкіру, глибоко зволожують, сприяють легкому розчісуванню, посилюють природне забарвлення та надають блиску шерсті.

Порада фіхівця:

Купати собаку потрібно раз на кілька тижнів або при необхідності, наприклад, коли собака починає пахнути. Перед купанням можна прочухати вихованця щіткою, щоб видалити бруд і зайву шерсть, а також скоротити час купання. Після нанесення шампуню на все тіло собаки потрібно почекати кілька хвилин, щоб шампунь повністю просочив шерсть. І обов'язково слідкуйте, щоб вода не потрапила собаці у вуха, бо це може спричинити біль. Змивати потрібно теплою водою, а напір має бути низьким. Обов'язково потрібно витирати собаку рушником. Це прискорить сушіння, а також допоможе уникнути нових забруднень.

#шампуньдлясобак
#купаннясобак
#натуральнийсклад
Поділитись у соцмережах:
Вверх