Загрузка...

Шампунь для собак: як обрати універсальний шампунь?

Шампунь для собак: як обрати універсальний шампунь?
Шампунь для собак: як обрати універсальний шампунь?

З появою в будинку собаки виникає питання про гігієну шерсті. Для кожної собаки існують спеціалізовані лінійки з урахуванням різних особливостей: віку, породи, кольору шерсті, частоти використання. Зараз на ринку є велика кількість шампунів для собак. Заплутатися в цьому різноманітному виборі дуже просто, тим більше недосвідченому споживачеві.

Але, якщо об'єднати всі головні критерії шампуню для ідеальної шерсті в один флакон? Такий продукт випустила компанія LeVi. Це універсальний шампунь, який підійде як для цуценят, так і для собак з різним типом шерсті. Особливість цього шампуню у його складі. Адже від складу залежить якість шампуню та його користь. Універсальний шампунь містить тільки м'які поверхнево-активні речовини, які делікатно очищують шерсть та шкіру, не викликають сухості та лущення шкіри. Це дуже важливо для тварин, адже їхня шкіра чутлива до різних подразників. Компонент шампуню Д-пантенол або провітамін B5 – надає загоювальну дію на шкіру, знімає запалення та заспокоює шкіру. Гель алое вера – надає сильну зволожуючу дію, допомагає при пошкодженнях на шкірі та при укусах комах. Рослинні екстракти (нагідки, ромашки, верби і кропиви) – проявляють доглядаючий ефект, надають блиск шерсті і м'якість шкірі. Ефірні олії розмарину і лаванди – мають антибактеріальну та антисептичну властивості, відлякують комах та різних паразитів.

Переваги універсального шампуню:

  • гіпоалергенний склад
  • містить натуральні інгредієнти
  • підходить для собак всіх порід та будь-якого віку
  • приємний та не різкий запах
  • добре піниться
  • м'яка та гладка шерсть після використання
  • зволожує та добре очищує шерсть
  • сприяє гарному розчісуванню

Думка фахівця:

Обирайте найкраще та якісне для ваших чотирилапих друзів. Універсальний шампунь тм LeVi виконає всі поставлені йому задачі.

#шампуньдлясобак
#універсальнийшампуньдлясобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх