Загрузка...

Шампунь універсальний для котів – найкращий вибір

Шампунь універсальний для котів – найкращий вибір
Шампунь універсальний для котів – найкращий вибір

Коти – дуже охайні тварини, вони приділяють багато часу на догляд за шерстю. Тому ці тварини не потребують частого купання. Достатньо три-чотири рази на рік. Найчастіше купати кота слід у разі сильних забруднень або для обробки від паразитів, а також за рекомендацією ветеринарного лікаря з використанням спеціальних лікувальних шампунів. Не рекомендується купання котів із використанням засобів, призначених для людей. Шерсть котів потребує особливого догляду, який може забезпечити лише спеціалізований шампунь для домашніх тварин. І один із таких засобів – це Шампунь Універсальний для собак та котів тм LeVi.

Властивості універсального шампуню для собак та котів тм LeVi

При виборі миючого засобу для тварин господареві в першу чергу треба звернути увагу на склад. Шампунь повинен містити м'які поверхнево-активні речовини, оскільки від них залежить здорова шкіра вихованця та красива, блискуча шерсть. Шампунь універсальний тм LeVi, крім ідеального складу, містить ще й природні натуральні добавки на рослинній основі. Це екстракти, ефірні олії, вітамін групи В – Д-пантенол, а також зволожуючий гель алое вера.

Особливості універсального шампуню тм LeVi:

  • має м'яку миючу дію на шкіру та шерсть
  • добре розподіляється
  • полегшує розчісування
  • надає шерсті блиск
  • не сушить шкіру
  • підходить для всіх порід та забарвлень

Думка фахівця:

Універсальний шампунь допомагає підтримувати шерсть котів доглянутою та красивою, а завдяки натуральним активним компонентам шампунь делікатно доглядає за шкірою тварини.

#шампуньдлякотів
#універсальнийшампунь
#купаннякотів
Поділитись у соцмережах:
Вверх