Загрузка...

Що можна дати кішці в якості заспокійливого?

Що можна дати кішці в якості заспокійливого?
Що можна дати кішці в якості заспокійливого?

За останні кілька років ставлення до домашніх тварин сильно змінилося. Люди стали більш турбуватися про своїх улюбленців, тому роблять все, щоб покращити життя вихованців. Коти, так само як і їхній господар, можуть переживати повсякденний стрес, відчувати дискомфорт та нервозність. Котів досить легко злякати: вони часто лякаються нових людей, гучної музики, несподіваних звуків, незнайомої обстановки. Саме тому, стрес у котів – цілком поширене явище. Але вони не можуть пояснити свій стан словами.

Як допомогти своїй кішці впоратися зі стресом та покращити її загальний стан?

Коли кішка нервує, вона починає погано поводитися: постійно нявкає, псує меблі, залишає мітки, проявляє агресію або боїться. Заспокоїти вихованця та зняти стрес допоможе препарат на натуральній основі АNTISTRESS СOMPLEX.

Переваги препарату АNTISTRESS СOMPLEX:

  1. зменшує стрес: препарат сприяє зменшенню стресу та тривожності у кішки в її повсякденному житті. Це особливо корисно у ситуаціях, пов'язаних із переїздом, відвідуванням ветеринару або подорожжю на тривалі відстані.
  2. знижує небажані поведінкові реакції: препарат розслаблює кішку, заспокоює та знімає агресію. Цим він може допомогти запобігти небажаним поведінковим реакціям, таким як агресія або мічення території. Препарат покращує поведінку кішки, що важливо при взаємодії з іншими тваринами або людьми.
  3. поліпшує загальний стан кішки: препарат сприяє позитивному емоційному стану. Кішка стає спокійною та розслабленою.

Думка фахівця:

Домашній улюбленець – це частина вашого життя. Тому потрібно зробити його життя спокійним без стресових ситуацій. У такому разі кішка відповідатиме ласкою та любов'ю, а найголовніше – відчуватиме комфорт поряд з вами.

#заспокійливийпрепаратдлятварин
#стресукота
#антистрескомплекс
Поділитись у соцмережах:
Вверх