Загрузка...

Що робити, якщо у собаки слабшає зір?

Що робити, якщо у собаки слабшає зір?
Що робити, якщо у собаки слабшає зір?

Зоровий апарат у собак – складна система в організмі. Порушення будь-якої його частини може стати причиною погіршення зору або розвитку сліпоти. Причиною гострих станів часто бувають травми та інфекції, а також вроджені аномалії розвитку структур ока.

До помутнінню кришталика ока, в більшості випадків, схильні тварини після 5-6 років. Тому, за найменших ознак і змін на очах вихованців обов'язково потрібно відвідати ветеринарну клініку для своєчасної постановки діагнозу та швидкого лікування. Лікарські засоби можуть зупинити або затримати зростання та розвиток патологічних змін. Завдяки цьому, можна виграти час та продовжити нормальне активне життя собаки. Разом із ліками обов'язково призначається підтримуюча терапія – вітамінні препарати. Препарат OPHTHALO СOMPLEX ідеально впорається з поставленим завданням та покращить зір собаки.

Препарат OPHTHALO СOMPLEX складається з потужних інгредієнтів для підтримки здоров'я очей – лютеїн, цинк, селен та екстракт зеленого чаю.

  • Лютеїн – це природний каротиноїд. Потужний антиоксидант, здатний боротися із вільними радикалами та захищати клітини від окисного пошкодження. Запобігає помутнінню кришталика та покращує гостроту сутінкового зору.
  • Цинк – зберігає здоров'я сітківки ока, запобігає розвитку катаракти, нічної сліпоти.
  • Селен – забезпечує антиоксидантний захист, підвищує гостроту зору.
  • Екстракт зеленого чаю – завдяки катехінам, що входять до складу зеленого чаю, захищає від таких хвороб, як глаукома і катаракта.

Думка фахівця:

Препарат OPHTHALO СOMPLEX допоможе покращити зорову функцію собак, запобігти різноманітним очним хворобам, особливо цей препарат актуальний для старіючих собак.

#покращеннязорусобак
#офталокомплекс
#здоров'яочейсобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх