Загрузка...

Собачі нирки та сечовивідні шляхи – як покращити їх роботу?

Собачі нирки та сечовивідні шляхи – як покращити їх роботу?
Собачі нирки та сечовивідні шляхи – як покращити їх роботу?

Захворювання нирок і сечовивідних шляхів часто зустрічаються у собак. За статистикою, близько 25% собак усіх порід і віку схильні до розвитку сечокам'яної хвороби. Сечові камені викликають запалення сечового міхура та наявність крові в сечі, яке називається циститом.

Причин появи цього недугу багато, але найчастіше пов'язані з неправильним харчуванням та неякісними продуктами харчування. У групі ризику перебувають дорослі тварини. З порід найбільш уразливі: такса, пудель, англійський бульдог, бігль, австралійська вівчарка, ши-тцу.

Комплексне рішення для профілактики та запобігання захворюванням нирок та сечостатевої системи у собак надає препарат NEPHRO СOMPLEX. Препарат містить в якості діючих речовин рослинні екстракти журавлини та мучниці, а також активні речовини хітозан і карбонат кальцію, які підібрані для запобігання гострої та хронічної ниркової недостатності, сечокам'яної хвороби, пієлонефриту, циститу.

Застосовується препарат NEPHRO СOMPLEX як протизапальний, антибактеріальний, солевивідний, загальнозміцнюючий, спазмолітичний та діуретичний засіб. Знищує патогенні мікроорганізми та забезпечує їх виведення з уриною. Препарат NEPHRO СOMPLEX покращує роботу всієї сечостатевої системи.

Показання до застосування:

  • у комплексній терапії при лікуванні захворювань нирок
  • профілактика сечокам'яної хвороби, захворювань сечовивідних шляхів та нирок
  • профілактика ниркової недостатності
  • зняття больового та урологічного синдрому
  • нормалізація тонусу гладкої мускулатури ниркових балій (полегшує процес виведення конкрементів)
  • виведення азотистих та токсичних речовин із сечею

Думка фахівця:

Препаратом NEPHRO СOMPLEX рекомендовано проводити профілактичні курси тваринам групи ризику: кастрованих, стерилізованих, схильних до повноти та малорухливих для запобігання сечокам'яної хвороби.

#захворюваннянирокусобак
#нефрокомплекс
#циститусобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх