Загрузка...

Спрей для ротової порожнини собак та котів

Спрей для ротової порожнини собак та котів
Спрей для ротової порожнини собак та котів

Тварини, як і люди, часто страждають від хвороб зубів та ясен. Багато власників собак і котів не звертають уваги на стан пащі свого вихованця. Якщо не стежити за зубами – з'являються запалення, наліт, зубний камінь. У дорослих і літніх тварин вони призводять до сильного зубного болю, ранньої втрати зубів. Неприємний запах з пащі – перший дзвінок про проблему. Щоб зуби були здоровими, а ясна міцними, необхідно регулярно піклуватися про них.

Коли потрібно використовувати спрей для ротової порожнини?

Хижі тварини, в природних умовах їх проживання, не потребують гігієнічних процедур, це пов'язано з грубою їжею (хрящі та кістки). Домашні ж вихованці, собаки та коти, харчуються м'якшими кормами. Через залишки їжі, що накопичуються біля ясен і в поглибленнях зубів, утворюється зубний наліт. Він є сприятливим середовищем для розмноження хвороботворної мікрофлори в ротовій порожнині. Тому виникають зубний камінь, запалення ясен, неприємний запах, карієс.

Зі спреєм для ротової порожнини собак та котів – доглядати за зубами вихованця дуже просто. Цей спрей застосовують для попередження утворення зубного нальоту та зубного каменю, усунення неприємного запаху, зміцнення ясен та очищення порожнини рота улюбленця. Спрей не містить небезпечних для здоров'я тварини речовин і промивати порожнину рота після його застосування не потрібно.

При застосуванні розчин розподіляється поверхнею зубів і ясен. Завдяки структурі та складу рідина добре вбирається. Результат досягається за рахунок основних компонентів:

  • папаїн – фермент, який дбайливо та ефективно очищає зуби та ясна від залишків їжі та зубного нальоту, а також нейтралізує бактерії
  • глюкозооксидаза – фермент, який зменшує утворення нальоту, попереджає запальний процес у яснах
  • екстракт ромашки – надає антисептичну, протизапальну, загоювальну та дезодоруючу дії
  • екстракт нагідки – має місцеву дезінфікуючу дію при запаленні слизових оболонок ротової порожнини
  • екстракт прополісу – чинить загоювальну дію, знімає запальні процеси

Думка фахівця:

Спрей для ротової порожнини зручно використовувати вдома і легко взяти в дорогу.

#спрейдляротовоїпорожнинисобак
#спрейдляротовоїпорожниникотів
#доглядзаротовоюпорожниноютварин
Поділитись у соцмережах:
Вверх