Загрузка...

Здорова печінка у котів – запорука міцного здоров'я

Здорова печінка у котів – запорука міцного здоров'я
Здорова печінка у котів – запорука міцного здоров'я

Ні для кого не секрет, що печінка відіграє важливу роль в організмі. Функції, які вона виконує – величезні. Печінка бере участь у метаболізмі вуглеводів, жирів, білків, вітамінів, мінеральних речовин, гормонів, виконує імунологічні, гематологічні, травні функції, а також функції детоксикації (знешкодження) та екскреції (виведення).

Багато шкідливих речовин – алергени, хімікати, токсини з повітря та їжі проходять ретельне очищення в печінці, завдаючи їй з кожним разом все більшої шкоди. Захворювання печінки відбивається на роботі життєво важливих органів і при цьому створюється сприятлива атмосфера для розвитку тяжких хвороб.

Однією з головних особливостей печінки є те, що вона може самовідновлюватися, але слід розуміти, що це процес дуже довгий, трудомісткий і вимагає професійного підходу. Тому, щоб не затягувати за перших ознак збою в роботі печінки кішок, потрібно підтримувати її здоров'я ще з молодого віку.

Для покращення функції печінки допоможе препарат HEPATO СOMPLEX. Цей препарат з гепатопротекторними компонентами та комплексом вітамінів захищає та відновлює клітини печінки від негативного впливу токсичних речовин, прискорює регенерацію печінкових клітин та запобігає тяжким захворюванням печінки у котів. Препарат HEPATO СOMPLEX рекомендований до застосування при захворюваннях печінки та жовчовивідних шляхів, зокрема:

  • гострих та хронічних гепатитах, гепатозах, цирозах
  • запаленнях (холангітах) жовчних проток або жовчнокам'яної хвороби
  • завдяки сильним гепатопротекторним властивостям препарат допоможе відновити клітинні структури та функції печінки у період відновлення після інтоксикацій чи інфекцій

Думка фахівця:

На щастя, захворювання печінки можна ефективно контролювати та значно знизити їх прогресування. Багато котів продовжують жити щасливо через роки після встановлення діагнозу. Правильне харчування, введення до раціону гепатопротекторного препарату HEPATO СOMPLEX та регулярні консультації з ветеринарним фахівцем – ось ключ до лікування захворювання печінки вашої кішки.

#здоров'япечінкиукотів
#гепатокомплекс
#захворюванняпечінки
Поділитись у соцмережах:
Вверх