Загрузка...

Зубна паста для собак та котів

Зубна паста для собак та котів
Зубна паста для собак та котів

Зубна гігієна важлива не тільки для людей, а й для собак та котів. Турбота про здоров'я зубів та порожнини рота ваших вихованців відіграє ключову роль у підтримці їхнього загального благополуччя. Регулярна гігієнічна процедура, що включає використання спеціальних зубних паст та щіток, допомагає запобігти проблемам пов'язаним із зубами та неприємним запахом з рота тварини.

Навіщо потрібна гігієна ротової порожнини у тварин?

Зуби собак і котів схильні до утворення нальоту, який, якщо не видаляти своєчасно, може призвести до утворення зубного каменю. Цей камінь і наліт – є основними причинами розвитку пародонтиту, захворювання ясен та інших проблем порожнини рота у тварин. Неконтрольовані захворювання ротової порожнини можуть стати джерелом хронічного болю, важкості при поїданні їжі і навіть призвести до серйозних проблем з травною системою.

Які підійдуть зубні пасти для собак та котів?

Склад зубної пасти для тварин розробляється з безпечних інгредієнтів, з урахуванням особливостей травної системи та потреб тварин. Є деякі особливості, які слід враховувати при виборі зубної пасти для вашого вихованця:

  • безпечні інгредієнти: переконайтеся, що склад зубної пасти не містить інгредієнтів, які можуть бути шкідливими для вашого вихованця. Наприклад, більшість зубних паст для тварин не містять фториди, оскільки вони можуть бути токсичними для собак і котів.
  • смак: багато зубних паст для тварин мають приємний смак, який сприяє тому, щоб ваш вихованець більш охоче чистив зуби. Це може бути смак м'яса або інших ароматів, привабливих для собак та котів.
  • текстура: деякі зубні пасти виготовляються у формі гелю, а інші – у формі пасти. Вибір залежить від переваг вашого вихованця.
  • регулярне використання: важливо використовувати зубну пасту для тварин регулярно, як зазначено в інструкціях виробника, щоб забезпечити оптимальну зубну гігієну вашого вихованця.

Зубна паста для собак та котів тм LeVi розроблена тільки з якісних та безпечних інгредієнтів. Вона дбайливо очищає зуби, запобігає утворенню нальоту, зубного каменю та захищає від карієсу. Ферменти, що входять до складу пасти допомагають розчинити залишки їжі в ротовій порожнині, видаляють патогенну мікрофлору та підтримують здоров'я зубів та ясен. Завдяки м'ясному смаку паста робить процес чищення приємнішим для вашого вихованця.

Головні переваги зубної пасти для собак та котів тм LeVi:

  • має безпечний склад
  • усуває наліт на зубах
  • запобігає утворенню зубного каменю
  • освіжає дихання
  • підтримує здоров'я ясен
  • має м'ясний смак, який забезпечує простоту в застосуванні

#зубнапастадлятварин
#гігієнаротовоїпорожниниутварин
#чищеннязубівтваринам
Поділитись у соцмережах:
Вверх