Загрузка...

Гладка і блискуча шерсть у котів – як досягти цього за допомогою спеціальних засобів

Гладка і блискуча шерсть у котів – як досягти цього за допомогою спеціальних засобів
Гладка і блискуча шерсть у котів – як досягти цього за допомогою спеціальних засобів

Красива і блискуча шерсть говорить про здоров'я кішки та правильне харчування. Шкіра виконує захисну функцію організму, її клітини постійно оновлюються. Але при нестачі поживних речовин шкіра стає більш сухою, а шерсть тьмяною і скуйовдженою, відбувається посилене випадіння шерсті. Тому рекомендується переглянути раціон харчування вихованця, а також додати комплекс вітамінів та мінералів.

У цьому допоможе препарат DERMA COMPLEX, який містить всі необхідні поживні речовини, які не тільки повернуть красу та блиск шерсті, але й зміцнять здоров'я вашого вихованця.

Переваги препарату DERMA COMPLEX:

  • у складі препарату є все необхідне для повноцінного життя кішки
  • відновлює та зміцнює ліпідний бар'єр, що допомагає значно покращити стан шкіри та якість шерсті, посилюючи пігментацію забарвлень
  • стимулює всі основні обмінні процеси в організмі кішок (білковий, вуглеводний, ліпідний та мінеральний), що призводить до оздоровлення всього організму, а також поліпшення апетиту та підвищення рухової активності
  • сприяє нормальному розвитку організму тварини
  • допомагає нормалізувати баланс жирів та мінералів, завдяки чому покращується фізична форма тварини
  • стабілізує рівень холестерину в крові та захищає серцево-судинну систему
  • виводить із організму токсини
  • підходить для котів будь-якого віку

Думка фахівця:

Проблеми зі шкірою та шерстю можуть свідчити про будь-яке внутрішнє захворювання, наявність паразитів або алергію. Тому, треба показати кішку ветеринару, щоб виключити серйозні патології. Якщо у вихованця чутлива шкіра, слід переглянути раціон харчування і подбати про збалансовану дієту для поліпшення здоров'я шкіри.

#випадінняшерсті
#шерстьукотів
#доглядзашерстюкотів
Поділитись у соцмережах:
Вверх