Загрузка...

Правильне харчування собаки для якісного травлення

Правильне харчування собаки для якісного травлення
Правильне харчування собаки для якісного травлення

Іноді власники собак стикаються з проблемою травлення у вихованців, що викликає метеоризм, діарею та інші клінічні симптоми розладу ШКТ. Причиною цього можуть бути різні фактори: алергія на харчові продукти, непереносимість, неправильне харчування. Останнє тягне за собою різні захворювання, які впливають на якість та тривалість життя. Тому, кожен господар собаки при годівлі вихованця повинен враховувати збалансованість раціону, дотримуватись режиму, вагового розподілу їжі та інших важливих правил. Собака повинна отримувати їжу регулярно в один і той же час. Так травний тракт виявляється підготовленим до найближчого прийому їжі, що забезпечує високу засвоюваність поживних речовин.

Що робити при чутливому травленні у собак?

Чутливе травлення запідозрити у собаки можна тоді, якщо у вихованця, якого правильно доглядають, вчасно вакцинують і обробляють від паразитів, виникають проблеми із травленням: поганий апетит, блювота, пронос, запор, підвищене газоутворення, а також з'являються проблеми зі шкірою та шерстю. У цьому випадку господареві потрібно дотримуватися суворих правил:

  • підібрати корм для собаки з чутливим травленням
  • заборона на їжу зі столу
  • не перегодовувати собаку
  • дотримуватися режиму годування, який повинен бути 2-3-разовим і бажано в один і той же час
  • постійний доступ до чистої свіжої води

Також рекомендовано давати препарати на натуральній основі, які допоможуть впоратися з проблемою травлення та зміцнити ШКТ вихованця.

Які препарати допоможуть собаці впоратися з чутливим травленням та захворюваннями, які при ньому виникають?

Коли у собаки проблеми зі шлунково-кишковим трактом, хочеться їй допомогти, щоб якнайшвидше пройшли всі ознаки розладу ШКТ. У таких випадках допомагає препарат GASTRO СOMPLEX на натуральній основі. До складу препарату входять: пивні дріжджі, папаїн, бромелайн та екстракт ромашки. Препарат GASTRO СOMPLEX призначений для покращення травлення, повноцінного засвоєння їжі організмом, усунення бродильних процесів та газоутворення. Препарат знімає спазм і набряк слизової оболонки, нормалізує секрецію шлункового соку, надає жовчогінну, протизапальну, протимікробну дію на шлунково-кишковий тракт.

Думка фахівця:

Препарат GASTRO СOMPLEX рекомендовано давати вихованцю для профілактичних заходів протягом від 1 до 3 місяців, у випадках хронічних захворювань – до 6 місяців без перерви. Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування рекомендовано проконсультуватися з ветеринарним лікарем.

#гастрокомплекс
#харчуваннясобак
#шктсобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх