Загрузка...

Пробіотики для котів – корисний додатковий корм

Пробіотики для котів – корисний додатковий корм
Пробіотики для котів – корисний додатковий корм

Мікрофлора кишківника дуже важлива для правильної роботи шлунково-кишкового тракту. Існує багато негативних факторів, які погано впливають на здоров'я кішки. Особливо організм тварини страждає після прийому антибіотиків або інших лікарських препаратів, при отруєнні або при непідходящому годуванні, стрес також знижує імунітет вихованця – все це підриває здорову флору і зменшує її кількість, при цьому виникає дисбактеріоз.

Пре- і пробіотики використовують не тільки для лікування, але і для профілактики дисбактеріозу. Профілактичний курс пре- і пробіотиків допоможе заздалегідь посилити мікрофлору кишківника та знизити вплив шкідливих речовин на організм вихованця.

Для відновлення кількості корисних бактерій кишківника, використовують пре- і пробіотики. Препарат PROBIOTIC COMPLEX містить у своєму складі обидва види корисних бактерій (лактобактерії, біфітобактерії), а також інулін. Пребіотики, будучи їжею лише для корисних бактерій, покращують мікрофлору кишківника, а за допомогою пробіотиків можна «заселити» кишківник бактеріями безпосередньо. Корисна мікрофлора не тільки бере участь у роботі шлунково-кишкового тракту, а й знищує шкідливі бактерії, не дозволяючи тварині захворіти.

Якщо вихованця незабаром чекають будь-які зміни чи, якщо він з'їв або випив щось непридатне, потрібно дати йому препарат PROBIOTIC COMPLEX для профілактики дисбактеріозу. А також можна давати цей препарат курсами, щоб завжди підтримувати мікрофлору кишківника у кішки на належному рівні.

Думка фахівця:

Пре- і пробіотики не є лікарськими препаратами, вони не мають побічних ефектів. Живі бактерії та їжа для них в одному препараті, що може бути зручніше!

#користьпробіотиківдлякотів
#пробіотиккомплекс
#пребіотики
Поділитись у соцмережах:
Вверх