Загрузка...

Пробіотики для собак: чому їх варто додавати до раціону?

Пробіотики для собак: чому їх варто додавати до раціону?
Пробіотики для собак: чому їх варто додавати до раціону?

Значимість пробіотиків у житті собак важко переоцінити. Вони заповнюють баланс відсутніх «хороших» бактерій, витісняючи патогенні мікроорганізми. Сприяють поліпшенню балансу кишкової мікрофлори та відновлюють її до норми після захворювання.

Пробіотики визначаються, як живі мікроорганізми, які при попаданні в організм у певних кількостях, забезпечують користь для здоров'я та поживну цінність.

У яких випадках потрібні пробіотики?

Є багато факторів, які можуть порушувати роботу шлунково-кишкового тракту та співвідношення корисних та шкідливих бактерій у кишківнику, у тому числі:

  • захворювання травних органів
  • прийом антибіотиків
  • алергічні реакції на їжу
  • глисти
  • стрес
  • питво брудної води
  • поїдання неїстівного
  • старість
  • хірургічне втручання

Найчастіше порушення ШКТ у собак пов'язане з раціоном харчування. Неправильне годування і неправильно підібраний раціон викликають захворювання травного тракту. Але також вихованець постійно схильний до цілого ряду шкідливих впливів ззовні. Гуляючи на вулиці, собака може пити воду з калюжі, підібрати для гри якусь «цікаву іграшку» або з'їсти щось не корисне. Якщо собака здорова, а в її раціоні харчування містяться всі необхідні вітаміни та мікроелементи і точно вистачає корисних бактерій, то організм тварини підготовлений до боротьби з інфекціями та мікробами. Але, якщо ви даєте собаці недорогий корм, періодичні курси пробіотиків не завадять.

Найкращі пробіотики для собак

Найкраще, якщо препарат містить пробіотики (корисні біфідо- та лактобактерії) та пребіотики (речовини, які стимулюють та підтримують зростання корисних бактерій). У препараті PROBIOTIC COMPLEX від LeVi™ містяться пробіотики та пребіотики. Поєднання цих активних речовин називають симбіотиками. Вони забезпечують якнайшвидший ефект. Завдяки компонентам препарату природна мікрофлора кишківника нормалізується у найкоротший термін. Препарат PROBIOTIC COMPLEX сприяє стимулюванню синтезу амінокислот із вітамінами, імуноглобулінами та іншими корисними речовинами. В результаті забезпечується підтримка травної, обмінної, імунної та інших фізіологічних функцій організму.

Думка фахівця:

Застосовуючи цей препарат, вдасться захистити кишківник домашнього улюбленця від патогенних бактерій, відновити кишківник після терапії антибіотиками, зміни раціону та стресу.

#пробіотикидлясобак
#пробіотиккомплекс
Поділитись у соцмережах:
Вверх