Загрузка...

Пробіотики для собак: як обрати правильний препарат?

Пробіотики для собак: як обрати правильний препарат?
Пробіотики для собак: як обрати правильний препарат?

Пробіотики дуже важливі для організму собак і їх функції важко переоцінити. Вони сприяють поповненню балансу відсутніх хороших бактерій, витісняючи патогенні мікроорганізми.

Якщо погані та хороші бактерії перебувають у рівній кількості, шлунково-кишковий тракт працює нормально, з перетравленням їжі та її засвоєнням не виникає проблем. Коли баланс порушується, відбувається розмноження патогенної флори, функціонування кишківника погіршується: їжа засвоюється гірше, собака починає почуватися погано.

Чинники, які негативно впливають на мікрофлору:

  • прийом антибіотиків
  • стреси
  • отруєння
  • кишкові інфекції
  • неправильне харчування
  • глисти

У цих ситуаціях корисно для кишківника – дати собаці курс пробіотиків. Препарат PROBIOTIC COMPLEX містить пробіотики (Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum) та пребіотик (інулін). Препарат нормалізує мікрофлору кишківника тварини, перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів та підвищує імунітет.

Механізм дії препарату PROBIOTIC COMPLEX

Після потрапляння препарату PROBIOTIC COMPLEX в шлунково-кишковий тракт собаки відбувається активація корисних бактерій та тимчасова фіксація їх на стінках слизової оболонки кишківника, яка запобігає прикріпленню та проникненню патогенних збудників у слизову оболонку кишківника. Патогенні бактерії, що знаходяться в шлунково-кишковому тракті, не можуть прикріпитися до слизової оболонки кишківника і не отримують достатньої кількості поживних речовин для своєї життєдіяльності через конкуренцію зі спорами (штамами пробіотиків) препарату. Розвиток патогенних бактерій швидко зменшується і організм виводить патогенні мікроорганізми, при цьому нормальна мікрофлора не страждає і виконує свої функції.

Думка фахівця:

Варто відзначити, що у пробіотиків лише одне протипоказання – індивідуальна непереносимість компонентів, тому їх можна давати вихованцю практично з перших днів його життя.

#пробіотикдлясобак
#пробіотиккомплекс
Поділитись у соцмережах:
Вверх