Загрузка...

Рейтинг: ТОП-10 вітамінів та мінералів для шерсті та шкіри собак

Рейтинг: ТОП-10 вітамінів та мінералів для шерсті та шкіри собак
Рейтинг: ТОП-10 вітамінів та мінералів для шерсті та шкіри собак

Раціон собак має бути збалансованим і містити достатню кількість вітамінів та мінералів. При нестачі вітамінів розвивається гіповітаміноз, який характеризується порушенням обміну речовин та діяльності всіх систем організму. Нестачу вітамінів і мінералів у собаки можна помітити при її зовнішньому вигляді. Якщо шерсть собаки стала тьмяною, ламкою, почала випадати, домашнього улюбленця треба показати ветеринарному лікарю. Буває, що облисіння тварини спричинене серйозним захворюванням, але найчастіше його організму не вистачає вітамінів. Тому тваринам необхідно давати вітаміни для шкіри та шерсті.

Основні вітаміни для шкіри та шерсті собак

  • Вітаміни групи В (вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В8, В11, В12) – забезпечують здорову шкіру, красивий та доглянутий вид шерсті. Запобігають сухості та лущенню шкіри, прискорюють загоєння мікротравм, знімають запалення на шкірі. Підвищують яскравість шерсті тварин і навіть захищають шерсть від раннього сивіння. Ця група вітамінів сприяє зростанню шерсті у собак.
  • Вітамін Е – один із головних вітамінів від випадіння шерсті у собак. Покращує еластичність шкіри.
  • Вітамін С – допомагає синтезувати колаген. Покращує стан шкіри та шерсті.
  • Вітамін РР – сприяє утворенню шкірних жирів, які знімають зневоднення шкіри та підтримують яскравість шерсті тварини.
  • Вітамін А – сприяє виробленню кератину та колагену в організмі, надає шерсті блиск та еластичність.
  • Вітамін D – усуває почервоніння, свербіж та інші проблеми шкіри. Прискорює зростання шерсті.

Головні мінерали для здорової шкіри та красивої шерсті у собак

Щоб собака була здоровою, а її шерсть була яскравою та блискучою, крім вітамінів потрібно забезпечити собаку мінералами. Наступні мінерали для собак, які повинні бути включені до раціону: кальцій, фосфор, калій, натрій, магній, хром, фторид, залізо, йод, мідь, марганець, селен, цинк.

Думка фахівця:

Після прийому препарату 𝐃𝐄𝐑𝐌𝐀 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐗 для собак та котів: шкіра стане еластичною та здоровою, а шерсть — блискучою та густою!

Як обрати вітамінно-мінеральні препарати для шерсті та шкіри собак?

Зараз придбати відповідні вітамінно-мінеральні препарати не складе особливих труднощів. Представлений асортимент дуже різноманітний. Але при виборі препарату слід орієнтуватися не тільки на породу, вік та стан здоров'я песика, але і на склад препарату. Препарат DERMA COMPLEX призначений для собак різного віку та для всіх порід. Ідеально підібраний склад препарату посилює пігментацію та природне забарвлення, прискорює природну линьку та покращує стан шкіри. Препарат складається з наступних активних компонентів: вітаміни групи В (В1, В2, В5, В6, В7, В9, В12), вітамін С, вітамін Е, вітамін РР, цинк, лецитин, морський колаген, L-аргінін, пивні дріжджі. Результат при використанні цього препарату не змусить довго чекати. У собаки скорочується випадіння шерсті, активізується зростання здорової густої шерсті та покращується якість шкіри, вона стає еластичною, зникає сухість і лущення. Обирайте найкраще для своїх домашніх улюбленців!

#вітамінидляшкіриташерсті
#дермакомплекс
#випадінняшерсті
Поділитись у соцмережах:
Вверх