Загрузка...

Як амінокислоти зміцнюють імунітет собак та котів?

Як амінокислоти зміцнюють імунітет собак та котів?
Як амінокислоти зміцнюють імунітет собак та котів?

Правильна робота всіх внутрішніх систем організму тварини, а також природний перебіг у них обмінних процесів залежить від того, чим харчується ваш вихованець. Нестача вітамінів, мінералів, незамінних амінокислот негативно впливає на здоров'я тварини.

Якщо домашніх вихованців годувати неправильно, без додаткового введення в раціон поживних елементів, то це може призвести до різних захворювань: остеохондрозів, артритів, хвороб нирок та ін. Ще гірше, привчати собак і котів до вуглеводного харчування у вигляді каш чи супів, що категорично їм заборонено. Тому, для гарного самопочуття дорослої тварини, а також для імунітету вихованця необхідне регулярне вживання спеціальних вітамінних комплексів та незамінних амінокислот. Вони зміцнюють імунітет, підтримують кісткову систему, у тому числі суглоби та зуби, покращують зовнішній вигляд шерсті, шкіри та сприяють нормальному функціонуванню всіх систем організму.

Як амінокислоти впливають на організм тварини?

Амінокислоти є білками, що розщеплюються на частинки. Коли білок розпадається, наприклад у процесі травлення, він утворює ці поживні речовини. Амінокислоти практично не вимагають часу для засвоєння організмом і швидко проникають у клітини, живлячи та відновлюючи їх.

В організмі амінокислоти виконують безліч функцій:

  • підвищують імунітет
  • забезпечують організм додатковою енергією
  • беруть участь у створенні гемоглобіну
  • уповільнюють розвиток пухлин та ракових утворень
  • посилюють дезінтоксикаційні процеси у печінці
  • регенерують клітини м'язової та кісткової тканини організму
  • сприяють засвоєнню кальцію
  • беруть участь у синтезі антитіл, гормонів, ферментів, формуванні колагену та відновленні тканин
  • покращують пам'ять, підвищують концентрацію уваги, впливають на стан нервової системи
  • покращують стан шерсті та шкіри

Компанія LeVi подбала про те, щоб ваші домашні вихованці залишалися здоровими і в гарній формі. Препарат АMINO COMPLEX складається із комплексу незамінних амінокислот, які позитивно впливають на весь організм тварин. Препарат компенсує нестачу поживних речовин, що виникає при стресі, після захворювання, профілактичного щеплення та дегельмінтизації. Нормалізує обмін речовин через неправильне харчування. Добре діє на зростання, репродуктивну та продуктивну функції тварини.

#користьамінокислотдлясобак
#амінокомплекс
#амінокислотидлятварин
Поділитись у соцмережах:
Вверх