Загрузка...

Як покращити шкіру та шерсть собаки?

Як покращити шкіру та шерсть собаки?
Як покращити шкіру та шерсть собаки?

Одним із головних показників здоров'я собаки – є зовнішній вигляд шерсті. Здоровий волосяний покрив у собак формують кілька показників:

  • густота
  • блиск
  • міцність

Дуже важливу роль для гарної шерсті відіграють: спосіб життя, їжа та загальний стан здоров'я вихованця. Існує багато негативних факторів, коли шерсть та шкіра чотирилапого друга можуть втрачати своє здоров'я та красу.

Щоб цього не допустити, потрібно слідувати головним пунктам для підтримки зовнішнього вигляду вихованця та його здоров'я!

  1. Правильне та збалансоване годування. При цьому ваш вихованець отримує всю необхідну кількість вітамінів та мінералів. Це запорука не тільки красивої та доглянутої зовнішності, а й здоров'я вихованця. При дисбалансі корисних речовин в організмі виникають такі проблеми, як випадіння та тьмяність шерсті, сухість шкіри, лупа, дерматити та багато інших серйозних проблем. Тому, для підтримки краси, в першу чергу, потрібно починати з найголовнішого – з харчування.
  2. Рясне пиття. Це необхідно для правильного обміну речовин, підтримки оптимального водного балансу в організмі та для здоров'я шкіри і шерсті. Головне стежити, щоб чиста свіжа питна вода завжди була у вільному доступі для вихованця.
  3. Правильний догляд. Щоб шкіра і шерсть блищали потрібно регулярно доглядати за вихованцем: вичісувати, купати якісним шампунем і при необхідності робити грумінг-процедури.
  4. Давати собакам корисні вітамінні ласощі для шерсті та шкіри. У цьому випадку підійде DERMA COMPLEX. Цей препарат містить всі необхідні вітаміни, мінерали та корисні активні речовини, які покращують та підтримують зовнішній вигляд собаки. Препарат DERMA COMPLEX сприяє блиску шерсті, інтенсивної пігментації, захищає шерсть від раннього посивіння та прибирає лущення шкіри. Крім цього, препарат DERMA COMPLEX сприяє зміцненню здоров'я вихованця, стабілізує рівень холестерину в крові та захищає серцево-судинну систему, виводить із організму токсини, покращує стан опорно-рухового апарату, зміцнює кістки та зуби, прискорює загоєння ран, виразок та опіків.

Ці головні пункти допоможуть підтримати здоров'я вихованця та його гарний зовнішній вигляд.

#дермакомплекс
#вітамінидляшерстісобак
#вітамінидляшкірисобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх