Загрузка...

Як правильно доглядати за шкірою та шерстю собаки

Як правильно доглядати за шкірою та шерстю собаки
Як правильно доглядати за шкірою та шерстю собаки

Здорові шкіра та шерсть – важливі складові у підтримці здоров'я собаки. Доглянутий зовнішній вигляд домашнього улюбленця говорить ще й про турботу уважного господаря. А також одним із головних пунктів для гарного зовнішнього вигляду собаки – це правильне харчування. Більше того, раціон вихованця впливає навіть на колір його шубки! Для здоров'я шерстного покриву собаки важливо, щоб її харчування складалося з якісних та свіжих продуктів, що містять достатню кількість вітамінів та мінералів.

Тому, щоб собака завжди була красивою з чистою шкірою та блискучою шерстю їй необхідно додавати до раціону препарат DERMA COMPLEX. Окрім вітамінів та мінералів у цьому препараті містяться корисні речовини такі як: пивні дріжджі, лецитин, колаген морський, L-аргінін.

Корисні якості препарату DERMA COMPLEX:

  • попереджає захворювання шкіри та шерстного покриву
  • попереджає гіповітаміноз
  • ефективний при порушенні пігментації шкіри та шерсті, лупи, свербіні шкіри, надмірному випаданні шерсті
  • ефективний при линянні, що затягнулася
  • помітно покращує стан шкіри та шерсті

Думка фахівця:

Шерсть тварини реагує на будь-які її проблеми зі здоров'ям. Здорова собака має густу та блискучу шерсть без лупи та неприємного запаху. Якщо вихованець харчується добре і додатково отримує корисні добавки, а за його шерстю регулярно доглядають, то проблем зі здоров'ям не буде.

#дермакомплекс
#вітамінидляшерстісобак
Поділитись у соцмережах:
Вверх